Kidsriver Jay Autostoeltje Groen

€ 219,00

€ 179,00

  Voor 20:00 uur besteld op werkdagen? De volgende dag al in huis. Ook op zaterdag!


Beschrijving

Het Kidsriver Jay Autostoeltje biedt comfort aan uw kindje. Het universele autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 maanden -12 jaar) en groeit met iedere levensfase van uw kindje mee. Zo krijgt uw kindje altijd de juiste ondersteuning en optimale bescherming tijdens de autorit.

Veiligheid
De stevige zijwanden van het Kidsriver Jay Isofix Autostoeltje bieden uw kindje bescherming bij een zijwaartse botsing. Uw kindje zit in het autostoeltje vast door middel van een 5-puntsgordel voorzien van comfortabele gordelpads.

Installatie in de auto
Het Kidsriver Jay Autostoeltje wordt altijd met de rijrichting mee in de auto geïnstalleerd. Voor het installeren wordt er gebruik gemaakt van Isofix. Handige indicatoren geven aan wanneer het autostoeltje op de juiste manier geïnstalleerd is. Met de isofix haken kan je de autostoel heel strak bevestigen tegen de achterbank.

Comfort
Het uitneembare verkleinkussen in het Kidsriver Jay Autostoeltje zorgt ervoor dat kinderen van alle leeftijden comfortabel in het autostoeltje zitten. Bovendien zijn zowel de rugleuning als de hoofdsteun van de autostoel verstelbaar naar de wensen van je kindje.

Gebruiksgemak
De bekleding van het Kidsriver Jay Isofix Autostoeltje is verwijderbaar en kan worden uitgewassen op 30°C. Je kindje zit vast met een 5-punts veiligheidsgordel die gemakkelijk te openen is.

Eigenschappen
- Geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 maanden - 12 jaar)
- Inclusief uitneembare verkleiner
- Instelbare slaapstand
- Verstelbare hoofdsteun
- Verwijderbare en wasbare bekleding (30°C)
- Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04

Artikelnummer 73001467
Merk Kidsriver
Kleur Groen
Leeftijd Vanaf 9 maanden
Geslacht Beide
Wasadvies Hoes is wasbaar in de wasmachine
Verzending Bestellingen vanaf € 20,- verzenden we gratis binnen Nederland en België
Retourrecht Gratis retourneren (muv meubilair)

Reviews