Bij IKenIK.nl verloopt uw betaling via een beveiligde verbinding. Tijdens het bestelproces kunt u de onderstaande betaalmogelijkheden kiezen.

Veiligheid staat voorop
We zijn volwaardig lid van de Thuiswinkel Organisatie. Voor onze betaalafhandelingen werken we samen met de zeer hoog aangeschreven bedrijven Buckaroo en Klarna. Wij stellen veiligheid namelijk boven alles. Door deze zeer hoge kwaliteitseisen neer te leggen bij onszelf en de partijen waar we mee samenwerken kunnen we u als klant een zeer hoog veiligheidsniveau bieden. Dat vinden wij normaal. Maar toch zijn we daar ook best een beetje trots op. 

 

iDeal - GRATIS
Dit is de meest snelle en eenvoudige manier van betalen voor mensen met een bankrekening bij een Nederlandse bank.

Klarna - € 0,95
Wij bieden in samenwerking met Klarna Bank AB de betaalwijze Achteraf Betalen via Klarna aan. Dit werkt supersnel en eenvoudig. U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement.

Overschrijving - GRATIS
Als u kiest voor overschrijven dient u het bedrag zelf over te schrijven. De rekeninggegevens ontvangt u na de bevestiging van de aankoop per e-mail. Zodra de betaling op de rekening is bijgeschreven ontvangen wij direct een bevestiging hiervan. Dit garandeert onze klanten een snelle en zorgvuldige afhandeling van de aankoop. Uiteraard ontvangt u een bevestiging van de bijschrijving. Zodra de betaling is afgerond wordt de bestelling verzonden.

PayPal - GRATIS
Bij IKenIK kunt u betalen met PayPal. Hiervoor kunt u met uw PayPal account de betaling voldoen.

Creditcard, Maestro - GRATIS
Bij IKenIK kunt u betalen met Mastercard, Visa of Maestro. Voor een betaling per creditcard vult u de creditcardgegevens in na de order bevestigd te hebben. De gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden.

YourGift Card, VVV Card, Webshop Giftcard - GRATIS
Bij IKenIK kunt u ook (een deel van uw bestelling) betalen met een giftcard welke u bijvoorbeeld cadeau hebt gekregen. Hiervoor rekenen we geen extra kosten. Wanneer uw kaarttegoed niet toereikend is voor de complete bestelling, dan kunt u eenvoudig het resterende bedrag met iDeal voldoen. Ons systeem verwijst u dan vanzelf door. Restitutie via een IKenIK Cadeaucard (indien gewenst) of op de betreffende YourGift Card, VVV Card of Webshop Giftcard (mits bewaard).